Produsenter

Våre produsenter

Her er en liste over våre produsenter, trykk på logo for å bli vidresendt til hjemmesiden deres og ta en titt på utvalget


Broddson

 

Vi på Broddson är den ledande aktören inom sopmaskiner och utrustning för vägunderhåll på den svenska marknaden. Vårt goda rykte har även spridit sig utanför landets gränser. Delar av vår produktion går på export, främst till våra nordiska grannländer, men även så långväga som till Afrika och Mellersta Östern. Det är vi mycket stolta över.

Produktutveckling och goda relationer

Genom mångårig erfarenhet har lärt oss att lyssna på kunderna. Vilka uppgifter ska lösas? Hur tillverkar vi effektivare, mer ergonomiska och mer miljövänliga maskiner?
Våra kunders kravspecifikationer ligger till grund för stora delar av vår produktutveckling.

CONTAINEX

 

Når vi fremstiller våre romløsninger, stoler vi på vår egen produksjon. Våre europeiske fabrikker er grunnlaget for dette. Langsiktig samarbeid, en fremtidsrettet teknologisk standard og mange tiltak for kvalitetssikring, garanterer en produksjon i utprøvd CONTAINEX-kvalitet. Vi legger ekstra stor vekt på å overholde strenge miljø- og kvalitetsstandarder. Disse er sammenfattet i vårt sertifikat CONTAINEX GREEN technology.

Holms Attachments AB

 

Holms Attachments ble grunnlagt i 1927 i Motala. Navnet var da Holms Industri AB og formålet med selskapet var å produsere og selge hestesko. Virksomheten gikk bra og i løpet av 50-tallet utvidet Holms produktkatalogen med spader og spader. I dag tar vi for oss en annen form for måking. Våre snøbrøyte- og veivedlikeholdsprodukter selges over hele verden og bidrar til å holde veiene og byene våre rene og trygge.

Vi er stolte av historien vår og ser med spenning frem til å bli 100 år og mer.
Vi har mange spennende produkter å lansere innen veivedlikehold de neste årene.

CEG Norway AS

 

Vår strategi er å vokse med høyere volum på våre kjerneprodukter, samtidig som vi stadig søker nye produkter og markeder for ytterligere vekst. Tett oppfølging sammen med produsenter, stålleverandører og logistikkpartnere skal bidra til at Gjerstad forblir nr. 1. Gjerstad Products er i dag et selskap under Construction Equipment Group AS (cegroup.no) og sammen med søsterselskaper skal vi skape Norden beste leverandør av utstyr til både landbruk, bygg, anlegg og industri.

Våre kunder stiller daglig krav til oss og veien videre er avhengig av at vi klarer å svare på utfordringene. Det skal vi klare, for vi er:

Hermann Paus Maschinenfabrik GmbH

 

Hermann Paus Maschinenfabrik has been developing, designing and producing construction machines, industrial vehicles, lift technology vehicles, machines for underground mining and special vehicles at its Emsbüren location in Emsland, Germany for over 50 years. Paus solutions are as diverse as the requirements of the industries they’re used in. Always with the standard of providing the best customised quality vehicle and machine solutions for customers. Founded as a family-owned company for special vehicles by Hermann Paus in 1968, the company is currently operated under the leadership of Franz-Josef and Wolfgang Paus.